Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates young athletes for historic performance at Asian Youth Games 2025
02 NOV 2025 1:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the young athletes for their best-ever performance at the Asian Youth Games 2025, securing an impressive tally of 48 medals.
In a post on X, the Prime Minister said:
“Our young athletes have scripted history at the Asian Youth Games 2025 with their best-ever performance, winning an impressive 48 medals. Congrats to the contingent. Their passion, determination and hardwork are clearly visible. My best wishes for their future endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়ন য়ুথ গেম্স 2025দা উৎখিবা পুৱারী ওইরবা পরফোর্মেন্সকীদমক নহা ওইরিবা শান্নরোইশিংদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
02 NOV 2025 1:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এসিয়ন য়ুথ গেম্স 2025দা মেদল 48 ফংদুনা খ্বাইদগী ফজবা পরফোর্মেন্স ‌উৎখিবগীদমক নহা ওইরিবা শান্নরোইশিংদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“ঐখোয়গী নহা ওইরিবা শান্নরোয়শিংনা এসিয়ন য়ুথ গেম্স 2025দা মখোয়গী খ্বাইদগী ফজবা পরফোর্মেন্সকী খুত্থাংদা পুৱারী অমা শেমখ্রে। মখোয়না মেদল 48 ফংখ্রে। কন্তিঞ্জেন্ত অসিদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মখোয়গী পুক্নিং চংবা, অখাং কনবা অমসুং কন্না হোৎনবসি ময়েক শেংনা উবা ফংই। মখোয়গী তুংগী থবকশিংদা অফবা ওইনবা ঐহাক্না য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”