Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Vaishali Rameshbabu for winning the FIDE Women’s Grand Swiss 2025
16 SEP 2025 8:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Vaishali Rameshbabu for winning the FIDE Women’s Grand Swiss 2025. "Her passion and dedication are exemplary. Best wishes for her future endeavours", Shri Modi stated.
In a post on X today, the Prime Minister said:
“Outstanding accomplishment. Congrats to Vaishali Rameshbabu. Her passion and dedication are exemplary. Best wishes for her future endeavours."
@chessvaishali

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপীগী ফাইদ গ্রান্দ সুইজ ২০২৫ থোইরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা বাইসালি রমেসবাবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
16 SEP 2025 8:47AM by PIB Imphal
নুপীগী ফাইদ গ্রান্দ সুইজ ২০২৫ থোইরকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বাইসালি রমেসবাবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মহাক্কী পামজবা অমসুং কৎথোকপা অসি তমজনিঙাইনি। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক য়াইফ পাউজেল পীজরি।
ঙসি, এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মশক থোকপা মাইপাকপনি। বাইসালি রমেসবাবু থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী পামজবা অমসুং কৎথোকপা অসি তমজনিঙাইনি। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক য়াইফ পাউজেল পীজরি”।
@chessvaishali