প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ফিডে ৱমেন গ্ৰেণ্ড চুইছ-২০২৫ প্ৰতিযোগিতাত বিজয়ী হোৱাৰ বাবে বৈশালী ৰমেশবাবুক শুভেচ্ছা জনায়
16 SEP 2025 8:47AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ফিডে ৱমেন গ্ৰেণ্ড চুইছ-২০২৫ প্ৰতিযোগিতাত বিজয়ী হোৱাৰ বাবে বৈশালী ৰমেশবাবুক অভিনন্দন জনায়। শ্ৰী মোদীয়ে কয়, "তেওঁৰ আগ্ৰহ আৰু সমৰ্পিত মনোভাব অনুকৰণীয়। তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে বহু বহু শুভকামনা।"
এক্সৰ আজি এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
"অসাধাৰণ সফলতা। বৈশালী ৰমেশবাবুলৈ অভিনন্দন। তেওঁৰ আগ্ৰহ আৰু সমৰ্পিত মনোভাব অনুকৰণীয়। তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে বহু বহু শুভকামনা।"
@chessvaishali

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Vaishali Rameshbabu for winning the FIDE Women’s Grand Swiss 2025
16 SEP 2025 8:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Vaishali Rameshbabu for winning the FIDE Women’s Grand Swiss 2025. "Her passion and dedication are exemplary. Best wishes for her future endeavours", Shri Modi stated.
In a post on X today, the Prime Minister said:
“Outstanding accomplishment. Congrats to Vaishali Rameshbabu. Her passion and dedication are exemplary. Best wishes for her future endeavours."
@chessvaishali