Prime Minister's Office
Prime Minister extends wishes to everyone on Navroz
16 AUG 2025 1:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today wished everyone on the occasion of Navroz, the Parsi New Year.
The Prime Minister posted on X:
"Warm wishes on the commencement of the Parsi New Year! We are all proud of the enduring contributions of Parsis to our nation. May this year bring happiness, prosperity and good health to all. Navroz Mubarak!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নবরোজ লাকপদা মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
16 AUG 2025 1:03PM by PIB Imphal
পার্সিগী অনৌবা চহি হৌবা, নবরোজ থৌরম লাকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“পার্সিগী অনৌবা চহি হৌবদা য়াইফ পাউজেল পীজরি! ঐখোয়গী লৈবাক্ত পার্সিশিংনা লৌরিবা থৌদাংগীদমক ঐখোয়না চাউথোকচরি। অনৌবা চহি অসিনা মীওই খুদিংমক্ত হরাওবা, নুংঙাই য়াইফবা অমসুং হকচাং ফবা পুরকপা ওইরসনু। নবরোজ মুবারক!”