Prime Minister's Office
Prime Minister extends wishes to everyone on Navroz
16 AUG 2025 1:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today wished everyone on the occasion of Navroz, the Parsi New Year.
The Prime Minister posted on X:
"Warm wishes on the commencement of the Parsi New Year! We are all proud of the enduring contributions of Parsis to our nation. May this year bring happiness, prosperity and good health to all. Navroz Mubarak!”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নভৰোজ উপলক্ষ্যে সকলোকে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
16 AUG 2025 1:03PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে নভৰোজত সকলোকে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি নভৰোজ, পাৰ্চী নৱবৰ্ষ উপলক্ষে্য সকলোকে শুভেচ্ছা জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এনেদৰে পোষ্ট কৰিছে:
"পাৰ্চী নৱবৰ্ষৰ আৰম্ভণিতে উষ্ম শুভেচ্ছা! আমাৰ দেশলৈ পাৰ্চীসকলৰ চিৰস্থায়ী অৱদানৰ বাবে আমি সকলোৱে গৌৰৱান্বিত। এই বছৰটোৱে সকলোৰে বাবে সুখ, সমৃদ্ধি আৰু সুস্বাস্থ্য কঢ়িয়াই আনক। নভৰোজ মুবাৰক!”