Prime Minister's Office
New terminal building at Patna airport is great news for Bihar's progress: Prime Minister
29 MAY 2025 8:00PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi has stated that the new terminal building at Patna airport is great news for Bihar's progress. Shri Modi also shared few glimpses of the new terminal at the Patna airport.
The Prime Minister posted on X :
"Patna airport gets a modern terminal building! This is great news for Bihar's progress.
Here are some glimpses from the new terminal."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পত্না এয়রপোর্তকী অনৌবা তর্মিনেল বিলদিং বিহার চাওখৎহন্নবা নুংঙাইবা পাউনি: প্রধান মন্ত্রী
29 MAY 2025 8:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পত্না এয়রপোর্তকী অনৌবা তর্মিনেল বিল্দিং অসি বিহার চাওখৎহন্নবগী নুংঙাইরবা পাউ অমনি হায়খ্রে‍। শ্রী মোদীনা পত্না এয়রপোর্তকী অনৌবা তর্মিনেল বিল্দিংগী শক্তম খরসু শেয়র তৌরকখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X অসুম্না থাগৎলকখি:
"পত্না এয়রপোর্তকী অনৌবা তর্মিনেল বিল্দিং অমা লৈরে! মসি বিহার চাওখৎহন্নবগী নুংঙাইরবা পাউ অমনি‍।
অনৌবা তর্মিনেল অসিগী শক্তম খরা মসিদা লৈজরে‍।”