ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପାଟନା ବିମାନବନ୍ଦରରେ ନୂତନ ଟର୍ମିନାଲ କୋଠା ବିହାରର ପ୍ରଗତି ପାଇଁ ଅତ୍ୟନ୍ତ ଭଲ ଖବର: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
29 MAY 2025 8:00PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ପାଟନା ବିମାନବନ୍ଦରରେ ନୂତନ ଟର୍ମିନାଲ କୋଠା ବିହାରର ପ୍ରଗତି ପାଇଁ ଏକ ଶୁଭ ଖବର। ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ପାଟନା ବିମାନବନ୍ଦରରେ ନୂତନ ଟର୍ମିନାଲର କିଛି ଝଲକ ମଧ୍ୟ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ X ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି :
"ପାଟନା ବିମାନବନ୍ଦରକୁ ଏକ ଆଧୁନିକ ଟର୍ମିନାଲ କୋଠା ମିଳିଛି ! ଏହା ବିହାରର ପ୍ରଗତି ପାଇଁ ଏକ ଶୁଭ ଖବର ।
ନୂତନ ଟର୍ମିନାଲର କିଛି ଝଲକ ଏଠାରେ ଦିଆଯାଇଛି ।"

Prime Minister's Office
New terminal building at Patna airport is great news for Bihar's progress: Prime Minister
29 MAY 2025 8:00PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi has stated that the new terminal building at Patna airport is great news for Bihar's progress. Shri Modi also shared few glimpses of the new terminal at the Patna airport.
The Prime Minister posted on X :
"Patna airport gets a modern terminal building! This is great news for Bihar's progress.
Here are some glimpses from the new terminal."