Ministry of Civil Aviation
Temporary Closure of 32 Airports Lifted
12 MAY 2025 12:20PM by PIB Delhi
Temporary closure of 32 Airports for civil Aircraft operations till 05:29 hrs of 15 May 2025 has been lifted. These Airports are now available for civil Aircraft operations with immediate effect.
Travellers are advised to check flight status directly with the Airlines and monitor Airline’s websites for regular updates.
For Reference

অসামৰিক বিমান পৰিবহণ মন্ত্ৰালয়
৩২ টা বিমানবন্দৰ অস্থায়ীভাবে বন্ধৰ নিৰ্দেশনা প্ৰত্যাহাৰ
12 MAY 2025 12:20PM by PIB Guwahati
২০২৫ চনৰ ১৫ মে’ৰ ০৫:২৯ বজালৈকে ৩২টা বিমানবন্দৰত অসামৰিক বিমান পৰিচালনা অস্থায়ীভাৱে বন্ধ ৰখাৰ নিৰ্দেশনা প্ৰত্যাহাৰ কৰা হৈছে। এই বিমানবন্দৰসমূহ এতিয়া অসামৰিক বিমান পৰিচালনাৰ বাবে তাৎক্ষণিকভাৱে কাৰ্যকৰী কৰা হৈছে্।
যাত্ৰীসকলক বিমানৰ স্থিতি পৰীক্ষাৰ বাবে বিমান সংস্থাৰ সৈতে পোনপটীয়াকৈ যোগাযোগ কৰিবলৈ আৰু নিয়মীয়া আপডেটৰ বাবে বিমান সংস্থাৰ ৱেবছাইটসমূহ নিৰীক্ষণ কৰিবলৈ পৰামৰ্শ দিয়া হৈছে।
For Reference