Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in a building collapse in Dayalpur area of North East Delhi
PM announces ex-gratia from PMNRF
19 APR 2025 9:02PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives in a building collapse in Dayalpur area of North East Delhi. He announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The PMO India handle in post on X said:
“Saddened by the loss of lives due to a building collapse in Dayalpur area of North East Delhi. Condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover soon. The local administration is assisting those affected.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অৱাং-নোংপোক থংবা দিল্লীগী দয়ালপুর এরিয়াদা দোলান কিন্থদবগী লৈখিদবা মীওশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম. না পি.এম.এন.আর.এফ. তগী ক্ষেতিপুরোন লাওথোকখ্রে
19 APR 2025 9:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি অৱাং-নোংপোক থংবা দিল্লীগী দয়ালপুর এরিয়াদা দোলান কিন্থদবগী লৈখিদবা মীওশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না পি.এম.এন.আর.এফ. তগী লৈখিদ্রবশিংগী ওইনা মখোয়গা খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওই অমমমদা লুপা লাখ 2 অদুগা অশোক-অপন নংলবশিংদনা লুপা লিশিং 50,000 গী ক্ষেতিপুরোন পীনবা লাওথোকখ্রে।
X তা পি.এম.ও. ইন্দিয়ানা পায়বা পোস্ত অমদা হায়খি:
“অৱাং-নোংপোক থংবা দিল্লীগী দয়ালপুর এরিয়াদা দোলান কিন্থদবগী লৈখিদবা মীওশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকচরি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংদা নুংঙাইতবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিং থুনা ফগৎলকপা ওইরসনু। মফমসিদা লৈরিবা এদ্মিনিস্তেসন্না অশোকপশিং মতেং পাংলি।
পি.এম.এন.আর.এফ. তগী লৈখিদ্রবশিংগী ওইনা মখোয়গা খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওই অমমমদা লুপা লাখ 2 অদুগা অশোক-অপন নংলবশিংদনা লুপা লিশিং 50,000 গী ক্ষেতিপুরোন পীরগনি: PM @narendramodi”