প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উত্তৰ-পূৱ দিল্লীৰ দয়ালপুৰ এলেকাত অট্টালিকা খহি ভালেমান লোকৰ শোকাবহ মৃত্যু : প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
প্ৰধানমন্ত্ৰী ৰাষ্ট্ৰীয় সাহায্য পুঁজিৰ পৰা এককালীন সাহায্য ঘোষণা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
19 APR 2025 9:02PM by PIB Guwahati
আজি উত্তৰ-পূৱ দিল্লীৰ দয়ালপুৰ অঞ্চলত এটা অট্টালিকা খহি পৰাৰ ফলত ভালেমান লোকৰ প্ৰাণহানি হোৱা শোকাবহ ঘটনাত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰে। তেওঁ প্ৰতিজন মৃতকৰ নিকটাত্মীয়লৈ প্ৰধানমন্ত্ৰী ৰাষ্ট্ৰীয় সাহায্য পুঁজিৰ পৰা ২ লাখ টকাকৈ আৰু আহতসকললৈ ৫০ হাজাৰ টকাৰ এককালীন সাহায্য ঘোষণা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে এই সন্দৰ্ভত এটা এক্স পোষ্টত লিখিছে -
“উত্তৰ-পূৱ দিল্লীৰ দয়ালপুৰ অঞ্চলত এটা অট্টালিকা খহি পৰাৰ ফলত ভালেমান লোকৰ প্ৰাণহানি হোৱা শোকাবহ ঘটনাত মৰ্মাহত হৈছো। প্ৰাণ হেৰুওৱা লোকসকলৰ নিকটাত্মীয়লৈ গভীৰ সমবেদনা। আহতসকলৰ শীঘ্ৰে আৰোগ্য কামনা কৰিছোঁ। এই দুৰ্ঘটনা প্ৰভাৱিত প্ৰতিগৰাকী লোককে স্থানীয় প্ৰশাসনে যথাসম্ভৱ সকলো সাহায্য আগবঢ়াই আছে।
মৃত লোকসকলৰ নিকটাত্মীয়লৈ প্ৰধানমন্ত্ৰী ৰাষ্ট্ৰীয় সাহায্য পুঁজিৰ পৰা ২ লাখ টকাকৈ এককালীন সাহায্য আগবঢ়োৱা হ’ব, লগতে একেই পুঁজিৰ পৰা আহতসকললৈ ৫০০০০ কৈ টকা এককালীন সাহায্য হিচাপে আগবঢ়োৱা হ’ব। - প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in a building collapse in Dayalpur area of North East Delhi
PM announces ex-gratia from PMNRF
19 APR 2025 9:02PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives in a building collapse in Dayalpur area of North East Delhi. He announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The PMO India handle in post on X said:
“Saddened by the loss of lives due to a building collapse in Dayalpur area of North East Delhi. Condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover soon. The local administration is assisting those affected.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”