Prime Minister's Office
Prime Minister’s Royal Audience with the King and the Queen of Thailand
04 APR 2025 6:45PM by PIB Delhi
Prime Minister had a Royal Audience today with His Majesty King Maha Vajiralongkorn Phra Vajiraklaochaoyuhua of the Kingdom of Thailand and Her Majesty Queen Suthida Bajrasudhabimalalakshana at Dusit Palace in Bangkok.
They exchanged views on shared cultural heritage between India and Thailand. In this context, they spoke about the relics of Lord Buddha which travelled from India to Thailand last year and the positive impact the initiative has had in further strengthening people-to-people ties between the two countries. They also discussed ways to further strengthen the multifaceted ties between the two countries.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা থাইলেন্দগী নিংথৌ অমসুং মহারানিগা উনখ্রে
04 APR 2025 6:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা ঙসি বেঙ্কোক্কী দুসিত পেলেসতা কিংদম ওফ থাইলেন্দগী হিস মেজেস্তী মহারাজা মাহা বাজিরালোংকোর্ন ফ্রা বাজিরাক্লাওচাওয়ুহুৱা অমসুং হর মেজেস্তী মহারানি সুথিদা বাজ্রাসুধাবিমালাক্সনাগা উনখ্রে।
মখোয়না ভারত অমসুং থাইলেন্দগী মরক্তা মান্নরিবা কলচরেল হেরিতেজকী মতাংদা মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং অদু তাথোক-তাশিন তৌমিন্নখি। মসিগী মতাংদা, মখোয়না হৌখিবা চহিদা থাইলেন্দদা ভারত্তগী চৎখিবা ভগবান বুদ্ধগী রেলিচশিং অদুগী মতাংদা ৱারি শাখি অমসুং মসিগী অনৌবা থৌরাং অসিনা লৈবাক অনি অসিগী মরক্তা লৈরিবা মীশিংগী মরক্তা লৈরিবা মরি অদুবু অমুক হেন্না চেৎশিনহনবদা য়াম্না চাউরবা শাফু অমা পীরি। মখোয়না লৈবাক অনি অসিগী মরক্তা লৈরিবা তোঙান-তোঙানবা মখল-মখা কয়াগী মরি অদুবু অমুক্কা হেন্না চেৎশিনহন্নবগী মতাংদা খন্নখি।