Prime Minister's Office
PM meets the Japanese business delegation led by Mr. Tatsuo Yasunaga
05 MAR 2025 7:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi met the Japanese business delegation led by Mr. Tatsuo Yasunaga today. He remarked that he was encouraged by their expansion plans in India and steadfast commitment to ‘Make in India, Make for the World’.
He wrote in a post on X:
“Pleased to meet the Japanese business delegation led by Mr. Tatsuo Yasunaga today. Encouraged by their expansion plans in India and steadfast commitment to ‘Make in India, Make for the World’. Looking forward to deepening economic collaboration with Japan, our Special Strategic and Global Partner.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তাতসৌ য়াসুনাগানা লুচিংবা জপানগী ললোন-ইতিক্কী মীহুৎ কাংবুগা উনখ্রে
05 MAR 2025 7:47PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তাতসৌ য়াসুনাগানা লুচিংবা জপানগী ললোন-ইতিক্কী মীহুৎ কাংবুগা উনখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ভারত্ত মখোয়গী ললোন-ইতিক্কী থবকশিং পাকথোক-চাউথোরকপদা মহাক্না পুক্নিং থৌগৎলি অমসুং ‘মেক ইন ইন্দিয়া, মেক ফোর দি ৱার্ল্দ’ দা জপান্না অকনবা থাজবা থম্বদা থাগৎপা ফোঙদোক্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঙসি তাতসৌ য়াসুনাগানা লুচিংবা জপানগী ললোন-ইতিক্কী মীহুৎ কাংবুগা উনবদা অপেনবা ফাওই। ভারত্ত মখোয়গী ললোন-ইতিক্কী থবকশিং পাকথোক-চাউথোরকপদা মহাক্না পুক্নিং থৌগৎলি অমসুং ‘মেক ইন ইন্দিয়া, মেক ফোর দি ৱার্ল্দ’ দা জপান্না অকনবা থাজবা থম্বদা থাগৎপা ফোঙদোক্লি। জপানগা লোয়ননা শেন-থুমগী মতেং পীনবা, ঐখোয়গী স্পিসিএল স্ত্রাতেজিক অমসুং মালেমগী মরুপ-মপাং ওইবা মরী হেন্না ফগৎনবা থাজবা থম্লি”।