ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶ୍ରୀ ତାତସୁ ୟାସୁନାଗାଙ୍କ ନେତୃତ୍ୱରେ ଆସିଥିବା ଜାପାନୀ ବ୍ୟବସାୟିକ ପ୍ରତିନିଧିଦଳକୁ ଭେଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
05 MAR 2025 7:47PM by PIB Bhubaneswar
ଶ୍ରୀ ତାତସୁ ୟାସୁନାଗାଙ୍କ ନେତୃତ୍ୱରେ ଆସିଥିବା ଜାପାନୀ ବ୍ୟବସାୟିକ ପ୍ରତିନିଧିଦଳକୁ ଆଜି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭେଟିଛନ୍ତି । ସେ କହିଛନ୍ତି ଯେ,ଭାରତରେ ସେମାନଙ୍କ ସମ୍ପ୍ରସାରଣ ଯୋଜନା ଏବଂ ‘ମେକ୍ ଇନ୍ ଇଣ୍ଡିଆ, ମେକ୍ ଫର ଦ ୱାର୍ଲ୍ଡ’ ପାଇଁ ଦୃଢ଼ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଦେଖି ସେ ଉତ୍ସାହିତ ।
ଏକ୍ସ ର ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ସେ ଲେଖିଛନ୍ତି:
“ଶ୍ରୀ ତାତସୁ ୟାସୁନାଗାଙ୍କ ନେତୃତ୍ୱରେ ଆସିଥିବା ଜାପାନୀ ବ୍ୟବସାୟିକ ପ୍ରତିନିଧିଦଳକୁ ଆଜି ଭେଟି ଅତ୍ୟନ୍ତ ଆନନ୍ଦିତ । ଭାରତରେ ସେମାନଙ୍କ ସମ୍ପ୍ରସାରଣ ଯୋଜନା ଏବଂ ‘ମେକ୍ ଇନ୍ ଇଣ୍ଡିଆ, ମେକ୍ ଫର ଦ ୱାର୍ଲ୍ଡ’ ପାଇଁ ଦୃଢ଼ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଦେଖି ମୁଁ ଉତ୍ସାହିତ । ଆମର ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ରଣନୀତିକ ଏବଂ ବୈଶ୍ୱିକ ସହଯୋଗୀ ଜାପାନ ସହ ଆର୍ଥିକ ସହଭାଗିତା ଆଗାମୀ ଦିନରେ ଅଧିକ ଦୃଢ଼ ହେବା ଆଶା କରେ ।”

Prime Minister's Office
PM meets the Japanese business delegation led by Mr. Tatsuo Yasunaga
05 MAR 2025 7:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi met the Japanese business delegation led by Mr. Tatsuo Yasunaga today. He remarked that he was encouraged by their expansion plans in India and steadfast commitment to ‘Make in India, Make for the World’.
He wrote in a post on X:
“Pleased to meet the Japanese business delegation led by Mr. Tatsuo Yasunaga today. Encouraged by their expansion plans in India and steadfast commitment to ‘Make in India, Make for the World’. Looking forward to deepening economic collaboration with Japan, our Special Strategic and Global Partner.”