Prime Minister's Office
PM to participate in three Post- Budget webinars on 4th March
Webinars on: MSME as an Engine of Growth; Manufacturing, Exports and Nuclear Energy Missions; Regulatory, Investment and Ease of doing business Reforms
Webinars to act as a collaborative platform to develop action plans for operationalising transformative Budget announcements
03 MAR 2025 9:43PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in three Post- Budget webinars at around 12:30 PM via video conferencing. These webinars are being held on MSME as an Engine of Growth; Manufacturing, Exports and Nuclear Energy Missions; Regulatory, Investment and Ease of doing business Reforms. He will also address the gathering on the occasion.
The webinars will provide a collaborative platform for government officials, industry leaders, and trade experts to deliberate on India’s industrial, trade, and energy strategies. The discussions will focus on policy execution, investment facilitation, and technology adoption, ensuring seamless implementation of the Budget’s transformative measures. The webinars will engage private sector experts, industry representatives, and subject matter specialists to align efforts and drive impactful implementation of Budget announcements.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বাজেট-পৰৱৰ্তী তিনিখন ৱেবিনাৰত ৪ মাৰ্চত অংশগ্ৰহণ কৰিব
এই ৱেবিনাৰসমূহ হৈছে: বিকাশৰ ইঞ্জিন হিচাপে এমএছএমই; নিৰ্মাণ, ৰপ্তানি আৰু পাৰমাণৱিক শক্তি অভিযান; নিয়ামক, বিনিয়োগ আৰু ব্যৱসায় কৰাত সহজতা সম্পৰ্কীয় সংস্কাৰ
এই ৱেবিনাৰসমূহে পৰিৱৰ্তনকাৰী বাজেট ঘোষণাসমূহ কাৰ্যকৰী কৰাৰ ক্ষেত্ৰত কাৰ্য্য পৰিকল্পনা প্ৰস্তুত কৰাৰ বাবে এক সহযোগিতামূলক মঞ্চ হিচাপে কাম কৰিব
03 MAR 2025 9:43PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে দিনৰ প্ৰায় ১২:৩০ বজাত ভিডিঅ’ কনফাৰেন্সিঙৰ জৰিয়তে তিনিখন বাজেট-পৰৱৰ্তী ৱেবিনাৰত অংশগ্ৰহণ কৰিব। বাজেট-পৰৱৰ্তী পৰামৰ্শৰ অংশ হিচাপে এই ৱেবিনাৰসমূহ তলত উল্লেখ কৰা বিষয়বস্তুসমূহৰ ওপৰত আয়োজন কৰা হৈছে - বিকাশৰ ইঞ্জিন হিচাপে এমএছএমই; নিৰ্মাণ, ৰপ্তানি আৰু পাৰমাণৱিক শক্তি অভিযান; নিয়ামক, বিনিয়োগ আৰু ব্যৱসায় কৰাত সহজতা সম্পৰ্কীয় সংস্কাৰ। এই উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সভাত ভাষণো দিব।
এই ৱেবিনাৰসমূহে চৰকাৰী বিষয়া, উদ্যোগ জগতৰ প্ৰতিনিধি আৰু ব্যৱসায়িক বিশেষজ্ঞসকলৰ বাবে ভাৰতৰ ঔদ্যোগিক, বাণিজ্য আৰু শক্তি কৌশলৰ বিষয়ে আলোচনা কৰিবলৈ এক সহযোগিতামূলক মঞ্চ প্ৰদান কৰিব। আলোচনা নীতি ৰূপায়ণ, বিনিয়োগৰ সুবিধা আৰু প্ৰযুক্তি গ্ৰহণৰ ওপৰত গুৰুত্ব কেন্দ্ৰীভূত হ’ব, যাৰ ফলত বাজেটৰ পৰিৱৰ্তনকাৰী ব্যৱস্থাসমূহৰ নিৰৱচ্ছিন্ন ৰূপায়ণ নিশ্চিত হ’ব। এই ৱেবিনাৰসমূহত সকলো প্ৰচেষ্টাক একত্ৰিত কৰিবলৈ আৰু বাজেট ঘোষণাসমূহৰ ফলপ্ৰসূ ৰূপায়ণৰ ক্ষেত্ৰত ব্যক্তিগত খণ্ডৰ বিশেষজ্ঞ, উদ্যোগ প্ৰতিনিধি আৰু বিষয় বিশেষজ্ঞসকল অন্তৰ্ভুক্ত হ’ব।