Prime Minister's Office
PM to participate in three Post- Budget webinars on 4th March
Webinars on: MSME as an Engine of Growth; Manufacturing, Exports and Nuclear Energy Missions; Regulatory, Investment and Ease of doing business Reforms
Webinars to act as a collaborative platform to develop action plans for operationalising transformative Budget announcements
03 MAR 2025 9:43PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in three Post- Budget webinars at around 12:30 PM via video conferencing. These webinars are being held on MSME as an Engine of Growth; Manufacturing, Exports and Nuclear Energy Missions; Regulatory, Investment and Ease of doing business Reforms. He will also address the gathering on the occasion.
The webinars will provide a collaborative platform for government officials, industry leaders, and trade experts to deliberate on India’s industrial, trade, and energy strategies. The discussions will focus on policy execution, investment facilitation, and technology adoption, ensuring seamless implementation of the Budget’s transformative measures. The webinars will engage private sector experts, industry representatives, and subject matter specialists to align efforts and drive impactful implementation of Budget announcements.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মার্চ ৪ দা পোস্ত-বজেৎ ৱেবিনার মরি শরুক য়াগনি
ৱেবিনারগী হীরম: MSME এস এন ইঞ্জিন ওফ গ্রোথ; মেনুফেকচরিং, এক্সপোর্ত এন্দ ন্যুক্লিয়র ইনর্জী মিসন; রিগুলেতরী, ইনভেস্তমেন্ত এন্দ ইজ ওফ দুইং বিজিনেস রিফোর্ম্স
ৱেবিনারশিং অসিনা অওনবা পুরক্নিংঙাই ওইরবা বজেৎকী লাউথোকখিবশিং পায়খৎনবা এক্সন প্লানশিং শেম্নবা অপুনবা ফম্পাক অমা ওইগনি
03 MAR 2025 9:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মার্চ ৪ গী নুংথিল পুং ১২:৩০ রোম তারকপদা ভিদিও কন্ফরেন্সিংগী খুত্থাঙদা পোস্ত-বজেত ৱেবিনার অহুম শরুক য়াগনি। ৱেবিনারশিং অসি MSME এস এন ইঞ্জিন ওফ গ্রোথ; মেনুফেকচরিং, এক্সপোর্ত এন্দ ন্যুক্লিয়র ইনর্জী মিসন; রিগুলেতরী, ইনভেস্তমেন্ত এন্দ ইজ ওফ দুইং বিজিনেস রিফোর্ম্স হায়রিবা হীরমশিংদা পাঙথোক্কদবনি। থৌরমদুদা তিল্লিবা ময়ামগী মফমদসু মহাক্না ৱা ঙাংগনি।
ৱেবিনারশিং অসিনা ভারতকী ইন্দস্ত্রিএল, ত্রেদ, অমদি ইনর্জী স্ত্রেতেজীশিংদা খন্ননবা লৈঙাক্কী ওফিসিএলশিং, ইন্দস্ত্রী লুচিংবশিং, অমদি ত্রেদ এক্সপর্তশিংগী অপুনবা ফম্পাক অমা ওইগনি। খন্ন-নৈনগদৌরিবশিং অসিনা খুজিল থৌরাং পায়খৎপা, ইনভেস্তমেন্ত ফেসিলিতেসন, অমদি তেক্নোলোজী শীজিন্নবদা মীৎয়েঙ থমদুনা বজেৎকী অওনবা পুরক্নিংঙাই ওইবা থৌরাংশিং অপনবা লৈতনা পায়খৎপা ঙমহনগনি। ৱেবিনারশিং অসিনা হোৎনরিবশিং মপা চুমহন্নবা অমদি বজেত্তা লাউথোকখিবশিং মপুং ফানা পায়খৎননবগীদমক প্রাইভেত সেক্তর এক্সপর্তশিং, ইন্দস্ত্রীগী মীহুৎশিং, অমদি সবজেক্ত মেত্তর স্পিসিএলিস্তশিংগা কোক চুংশিন্নগনি।