Prime Minister's Office
Prime Minister lauds the Wildlife Conservation Efforts
03 MAR 2025 12:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed his heartfelt appreciation for the nation's dedicated efforts in wildlife conservation. Over the past decade, the population of tigers, leopards, and rhinos has seen a significant rise, reflecting the country's deep commitment to preserving its rich biodiversity.
In a post on X, he wrote:
“Over the last decade, the population of tigers, leopards, rhinos have risen too, indicating how deeply we cherish wildlife and are working to build sustainable habitats for animals. #WorldWildlifeDay”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হৌখিবা দিকেদতা কৈশিং, কবোকৈশিং, শামুগন্ধাশিংগী মশিং অসিসু হেনগৎলক্লি, মসিনা ঐখোয়না লমলক্কী শা-উচেকশিং কয়া য়াম্না য়োকখৎলি অমসুং শা-ঙাশিংগীদমক তুং কোইবা চাকতাফমশিং শেমগৎনবা হোৎনরি হায়বা উৎলি: প্রধান মন্ত্রী
03 MAR 2025 12:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হায়খি মদুদি হৌখিবা দিকেদতা কৈশিং, কবোকৈশিং, শামুগন্ধাশিংগী মশিং অসিসু হেনগৎলক্লি, মসিনা ঐখোয়না লমলক্কী শা-উচেকশিং কয়া য়াম্না য়োকখৎলি অমসুং শা-ঙাশিংগীদমক তুং কোইবা চাকতাফমশিং শেমগৎনবা হোৎনরি হায়বা উৎলি।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“হৌখিবা দিকেদতা কৈশিং, কবোকৈশিং, শামুগন্ধাশিংগী মশিং অসিসু হেনগৎলক্লি, মসিনা ঐখোয়না লমলক্কী শা-উচেকশিং কয়া য়াম্না য়োকখৎলি অমসুং শা-ঙাশিংগীদমক তুং কোইবা চাকতাফমশিং শেমগৎনবা হোৎনরি হায়বা উৎলি। #WorldWildlifeDay”