ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଗତ ଦଶନ୍ଧିରେ ବାଘ, ଚିତାବାଘ ଏବଂ ଗଣ୍ଡାଙ୍କ ସଂଖ୍ୟା ବୃଦ୍ଧି ପାଇଛି; ଆମେ ବନ୍ୟପ୍ରାଣୀଙ୍କୁ କେତେ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦେଉଛନ୍ତି ଏବଂ ବନ୍ୟପ୍ରାଣୀଙ୍କ ସ୍ଥାୟୀ ଆବାସ ସୃଷ୍ଟି ଦିଗରେ ଯେ କାର୍ଯ୍ୟ କରୁଛନ୍ତି ତାହାକୁ ଏହା ଦର୍ଶାଉଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
03 MAR 2025 12:36PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି କହିଛନ୍ତି ଯେ ବିଗତ ଦଶନ୍ଧିରେ ବାଘ, ଚିତାବାଘ ଏବଂ ଗଣ୍ଡାଙ୍କ ସଂଖ୍ୟା ବୃଦ୍ଧି ପାଇଛି । ଆମେ ବନ୍ୟପ୍ରାଣୀଙ୍କୁ କେତେ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦେଉଛନ୍ତି ଏବଂ ବନ୍ୟପ୍ରାଣୀଙ୍କ ସ୍ଥାୟୀ ଆବାସ ସୃଷ୍ଟି ଦିଗରେ ଯେ କାର୍ଯ୍ୟ କରୁଛନ୍ତି ତାହାକୁ ଏହା ଦର୍ଶାଉଛି ।
ଏକ୍ସ ର ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ସେ ଲେଖିଛନ୍ତି:
“ବିଗତ ଦଶନ୍ଧିରେ ବାଘ, ଚିତାବାଘ ଏବଂ ଗଣ୍ଡାଙ୍କ ସଂଖ୍ୟା ବୃଦ୍ଧି ପାଇଛି । ଆମେ ବନ୍ୟପ୍ରାଣୀଙ୍କୁ କେତେ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦେଉଛନ୍ତି ଏବଂ ବନ୍ୟପ୍ରାଣୀଙ୍କ ସ୍ଥାୟୀ ଆବାସସ୍ଥଳୀ ସୃଷ୍ଟି ଦିଗରେ ଯେ କାର୍ଯ୍ୟ କରୁଛନ୍ତି ତାହାକୁ ଏହା ଦର୍ଶାଉଛି । #WorldWildlifeDay”

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds the Wildlife Conservation Efforts
03 MAR 2025 12:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed his heartfelt appreciation for the nation's dedicated efforts in wildlife conservation. Over the past decade, the population of tigers, leopards, and rhinos has seen a significant rise, reflecting the country's deep commitment to preserving its rich biodiversity.
In a post on X, he wrote:
“Over the last decade, the population of tigers, leopards, rhinos have risen too, indicating how deeply we cherish wildlife and are working to build sustainable habitats for animals. #WorldWildlifeDay”