Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to stampede at New Delhi Railway Station
16 FEB 2025 7:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to stampede at New Delhi Railway Station. Shri Modi also wished a speedy recovery for the injured.
In a X post, the Prime Minister said;
“Distressed by the stampede at New Delhi Railway Station. My thoughts are with all those who have lost their loved ones. I pray that the injured have a speedy recovery. The authorities are assisting all those who have been affected by this stampede.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নতুন দিল্লী ৰে’লৱে ষ্টেচনত পদপিষ্ট হৈ প্ৰাণ হেৰুৱালে বহু লোকে, প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
16 FEB 2025 7:18AM by PIB Guwahati
নতুন দিল্লী ৰে’লৱে ষ্টেচনত পদপিষ্ট হৈ বহু লোকৰ প্ৰাণ হানি হোৱা ঘটনাত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে। লগতে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উক্ত দুৰ্ঘটনাত আহত হোৱা লোকসকলৰ আশু আৰোগ্যও কামনা কৰে।
এই সন্দৰ্ভত আজি এক্সত এটা পোষ্টযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰকাশ কৰিছে -
“নতুন দিল্লী ৰে’লৱে ষ্টেশ্যনত পদপিষ্ট হৈ প্ৰাণহানি হোৱা ঘটনাত গভীৰ আঘাত পাইছো। উক্ত দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণ হেৰুওৱা লোকসকলৰ শোকসন্তপ্ত পৰিয়ালবৰ্গলৈ সমবেদনা জনাইছোঁ। একেটা দুৰ্ঘটনাতে আহত লোকসকলৰ শীঘ্ৰে আশু আৰোগ্য কামনা কৰিলোঁ। এই দুৰ্ঘটনাত প্ৰভাৱিত সকলো লোককে সাহায্যাৰ্থে বিভাগীয় কৰ্তৃপক্ষই উন্মুখতাৰে কাম কৰি আছে।”