প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ন্যু দিল্লি রেলৱে স্তেসন্দা নেৎশীন্নবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
16 FEB 2025 7:18AM by PIB Imphal
ন্যু দিল্লি রেলৱে স্তেসন্দা নেৎশীন্নবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবশু থৌনিখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ন্যু দিল্লি রেলৱে স্তেসন্দা নেৎশীন্নবগী থৌদোক থৌদোকখিবা অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী ইমুং-মনুংগী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐনা থৌনিজরি। নেৎশীন্নবা অসিদা খুদোংথিবা নংলবশিংদা ওথোরিতিশিংনা পাংবা য়াবা মতেংশিং পাংলি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to stampede at New Delhi Railway Station
16 FEB 2025 7:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to stampede at New Delhi Railway Station. Shri Modi also wished a speedy recovery for the injured.
In a X post, the Prime Minister said;
“Distressed by the stampede at New Delhi Railway Station. My thoughts are with all those who have lost their loved ones. I pray that the injured have a speedy recovery. The authorities are assisting all those who have been affected by this stampede.”