Prime Minister's Office
PM to visit Maha Kumbh Mela in Prayagraj on 5th February
PM to take holy dip at Sangam and offer prayers to Maa Ganga
04 FEB 2025 7:14PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will visit Maha Kumbh Mela 2025 in Prayagraj on 5th February. At around 11 AM, he will take a holy dip at the Sangam and offer prayers to Maa Ganga.
Mahakumbh 2025, which commenced on Paush Purnima (January 13, 2025), is the world’s largest spiritual and cultural gathering, attracting devotees from across the globe. The Mahakumbh will continue until Mahashivratri on 26th February.
In line with his commitment to promote and preserve India’s spiritual and cultural heritage, Prime Minister has consistently taken proactive steps to enhance infrastructure and facilities at pilgrimage sites. Earlier, during his visit to Prayagraj on 13th December, 2024, Prime Minister inaugurated 167 development projects worth Rs 5,500 crore, improving connectivity, amenities and services for the general public.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফেব্রুৱারী ৫ দা প্রয়াগরাজদা মহা কুম্ভ মেলা শরুক য়াগনি
প্রধান মন্ত্রীনা সঙ্গমদা ইরুপকনি অমসুং মা গঙ্গাদা খুরমজগনি
04 FEB 2025 7:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফেব্রুৱারী ৫ দা প্রয়াগরাজদা মহা কুম্ভ মেলা ২০২৫ শরুক য়াগনি। অয়ুক্কী পুং ১১ তাবা মতমদা, মহাক্না সঙ্গমদা ইরুপকনি অমসুং মা গঙ্গাদা খুরমজগনি।
পৌশ পুর্নিমা (জনুৱারী ১৩, ২০২৫)তগী হৌখিবা মহাকুম্ভ ২০২৫ অসি মালেমগী খ্বাইদগী চাউবা স্পিরিচুএল অমসুং নাৎকী ওইবা মীতিন অমনি, মসিনা মালেম পুম্বদগী লৈরিবা ভক্তশিংবু চিংশিল্লি। মহাকুম্ভ অসি ফেব্রুৱারী ২৬গী মহাশিবরাত্রি ফাওবা মখা চত্থগনি।
অসিগুম্বা ভারতকী স্পিরিচুএল অমসুং নাৎকী লন অসিবু য়োখৎনবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা লেপ্পা লৈতনা অকনবা খোংথাং কয়া লৌখৎতুনা ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং ভক্তশিংনা চৎকদবা মফমশিং শেমগৎ শাগৎলি। মমাংদা, মহাক্কী দিসেম্বর ১৩, ২০২৪ গী প্রয়াগরাজকী খোংচৎতা প্রধান মন্ত্রীনা লম্বী থোং, খুদোংচাবা অমসুং মীয়ামগী সেবা ফংহন্নবগীদমক লুপা করোর ৫,৫০০ কী চাউখৎ খোংথাংগী প্রোজেক্ত ১৬৭ শঙ্গাখি।