Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates all the Padma awardees of 2025
25 JAN 2025 9:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated all the Padma awardees of 2025. He remarked that each awardee was synonymous with hardwork, passion and innovation, which has positively impacted countless lives.
In a post on X, he wrote:
“Congratulations to all the Padma awardees! India is proud to honour and celebrate their extraordinary achievements. Their dedication and perseverance are truly motivating. Each awardee is synonymous with hardwork, passion and innovation, which has positively impacted countless lives. They teach us the value of striving for excellence and serving society selflessly.
https://www.padmaawards.gov.in/Document/pdf/notifications/PadmaAwards/2025.pdf

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପଦ୍ମ ପୁରସ୍କାର-୨୦୨୫ ବିଜେତାଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
25 JAN 2025 9:27PM by PIB Bhubaneshwar
ସମସ୍ତ ପଦ୍ମ ପୁରସ୍କାର-୨୦୨୫ ବିଜେତାଙ୍କୁ ଆଜି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି । ସେ କହିଛନ୍ତି କି ସମସ୍ତ ବିଜେତା କଠିନ ପରିଶ୍ରମ, ଦୃଢ଼ ଇଚ୍ଛାଶକ୍ତି ଏବଂ ନବାଚାରର ପ୍ରତୀକ, ଯାହାକି ସକାରାତ୍ମକ ଭାବେ ଅଗଣିତ ଲୋକଙ୍କୁ ପ୍ରଭାବିତ କରିଛି ।
ଏକ୍ସ ର ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ସେ ଲେଖିଛନ୍ତି:
“ସମସ୍ତ ପଦ୍ମ ବିଜେତାଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା! ସେମାନଙ୍କୁ ସମ୍ମାନିତ କରି ଭାରତ ଗର୍ବିତ ଏବଂ ସେମାନଙ୍କ କୃତିତ୍ୱ ପାଇଁ ଉତ୍ସବ ମନାଉଛି । ସେମାନଙ୍କ ସମର୍ପଣ ମନୋଭାବ ଏବଂ ଦୃଢ଼ତା ବାସ୍ତବରେ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ । ପ୍ରତ୍ୟେକ ବିଜେତା କଠିନ ପରିଶ୍ରମ, ଦୃଢ଼ ଇଚ୍ଛାଶକ୍ତି ଏବଂ ନବାଚାରର ପ୍ରତୀକ, ଯାହାକି ସକାରାତ୍ମକ ଭାବେ ଅଗଣିତ ଲୋକଙ୍କୁ ପ୍ରଭାବିତ କରିଛି । ସେମାନେ ଆମକୁ ଦକ୍ଷତା ହାସଲ ପାଇଁ ପ୍ରୟାସର ମୂଲ୍ୟ ଏବଂ ନିଃସ୍ୱାର୍ଥପର ଭାବେ ସମାଜର ସେବା ବାବଦରେ ଶିକ୍ଷା ଦେଇଛନ୍ତି ।