প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ২০২৫ গী পদ্ম এৱার্দ ফংলবশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
25 JAN 2025 9:27PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২৫ গী পদ্ম এৱার্দ ফংলবশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি মনা ফংলবা মীওই খুদিংমক থবক শুবা কনবা, হিরম অমদা ঙাউজবা অমসুং অনৌবা থবক পাংথোকপা মীওইশিংনি অমসুং মসিনা মশিং থিঙমদ্রবা মীওই কয়াগী পুন্সিদা কান্নবা পীরি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্স পোস্ত অমদা হায়খি;
“পদ্ম এৱার্দ ফংলবশিং থাগৎপা ফোঙদোকচরি! মখোয়গী তোপ-তোপ্পা মাইপাকপশিং ইকায়খুম্নবা উৎপদা ভারতনা চাউথোকচরি। মখোয়গী কৎথোকপা অমসুং খাংবা কনবা অসি তশেংনা পুক্নিং থৌগৎনিঙাইনি। মনা ফংলবা মীওই খুদিংমক থবক শুবা কনবা, হিরম অমদা ঙাউজবা অমসুং অনৌবা থবক পাংথোকপা মীওইশিংনি অমসুং মসিনা মশিং থিঙমদ্রবা মীওই কয়াগী পুন্সিদা কান্নবা পীরি। অফবা থবক পাংথোক্নবা অমসুং মশাগী ওইজবা থিদনা খুন্নাইগী থবক তৌনবগী গুন চেন্নবা মখোয়না ঐখোয়দা তম্বীরে”।
https://www.padmaawards.gov.in/Document/pdf/notifications/PadmaAwards/2025.pdf

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates all the Padma awardees of 2025
25 JAN 2025 9:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated all the Padma awardees of 2025. He remarked that each awardee was synonymous with hardwork, passion and innovation, which has positively impacted countless lives.
In a post on X, he wrote:
“Congratulations to all the Padma awardees! India is proud to honour and celebrate their extraordinary achievements. Their dedication and perseverance are truly motivating. Each awardee is synonymous with hardwork, passion and innovation, which has positively impacted countless lives. They teach us the value of striving for excellence and serving society selflessly.
https://www.padmaawards.gov.in/Document/pdf/notifications/PadmaAwards/2025.pdf