Prime Minister's Office
Prime Minister looks forward to meet 101-year-old ex-IFS officer in Kuwait
21 DEC 2024 11:20AM by PIB Delhi
In response to a request made to Prime Minister Shri Narendra Modi, Prime Minister has responded that he is looking forward to meet Shri Mangal Sain Handa ji, 101-year-old ex-IFS officer in Kuwait today, during interaction with the Indian Diaspora.
In a post on X, he wrote:
"Absolutely! I look forward to meeting @MangalSainHanda Ji in Kuwait today."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କୁୱେତରେ ୧୦୧ ବର୍ଷୀୟ ପୂର୍ବତନ ଆଇଏଫଏସ ଅଫିସରଙ୍କୁ ଭେଟିବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଉତ୍ସୁକ ଅଛନ୍ତି
21 DEC 2024 11:20AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ କରାଯାଇଥିବା ଏକ ଅନୁରୋଧର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, ଆଜି କୁୱେତରେ ପ୍ରବାସୀ ଭାରତୀୟମାନଙ୍କ ସହ ଭାବ ବିନିମୟ ବେଳେ ୧୦୧ ବର୍ଷୀୟ ପୂର୍ବତନ ଆଇଏଫଏସ୍ ଅଫିସର ଶ୍ରୀ ମଙ୍ଗଳ ସେନ୍ ହାଣ୍ଡାଙ୍କୁ ଭେଟିବାକୁ ସେ ଉତ୍ସୁକ ଅଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସର ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ସେ ଲେଖିଛନ୍ତି:
“ବିଲକୁଲ୍‌!! ମୁଁ ଆଜି କୁୱେତରେ @MangalSainHanda ଙ୍କୁ ଭେଟିବାକୁ ଉତ୍ସୁକ ଅଛି ।”