প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কুৱেত্ত চহি ১০১ শুরবা হান্নগী আই.এফ.এস ওফিসার উনগনি
21 DEC 2024 11:20AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা হায়জরকপা অমগী মতুংইন্না, প্রধান মন্ত্রীনা ভারতমচাশিংগা উনবা অদুদা ঙসি মহাক্না চহি ১০১ শুরবা হান্নগী আই.এফ.এস ওফিসার শ্রী মঙ্গল সাইন হান্দা জি উনগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা পাউখুম পীখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মপুংফারে! ঙসি কুৱেত্ত @MangalSainHanda জি উনগনি হায়না ঐনা থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister looks forward to meet 101-year-old ex-IFS officer in Kuwait
21 DEC 2024 11:20AM by PIB Delhi
In response to a request made to Prime Minister Shri Narendra Modi, Prime Minister has responded that he is looking forward to meet Shri Mangal Sain Handa ji, 101-year-old ex-IFS officer in Kuwait today, during interaction with the Indian Diaspora.
In a post on X, he wrote:
"Absolutely! I look forward to meeting @MangalSainHanda Ji in Kuwait today."