Prime Minister's Office
Prime Minister Modi greets Israel PM Benjamin Netanyahu on occasion of Rosh Hashanah
02 OCT 2024 5:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today wished Prime Minister of Israel Benjamin Netanyahu on occasion of Rosh Hashanah. He also greeted the people of Israel and the Jewish community across the world on their new year.
“Best wishes on Rosh Hashanah to my friend PM @netanyahu, the people of Israel and the Jewish community across the world. May the new year bring peace, hope and good health in everyone’s life.
Shana Tova!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা রোস হসনাহগী থৌরমদা ইজ্রেল পি.এম. বেয়্জামিন নেতনয়াহুগী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
02 OCT 2024 5:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইজ্রেলগী প্রাইম মিনিস্তর বেঞ্জামিন নেতনয়াহুগী মফমদা রোস হসনাহগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে‍। মহাক্না ইজ্রেলগী মীয়াম অমসুং মালেম পুম্বদা লৈরিবা জিউ ফুরপকী মীয়ামগী মফমদসু অনৌবা চহিগী য়াইফ-পাউজেল পীখি‍।
“ঐগী মরুপ পি.এম. @netanyahu, ইজ্রেলগী মীয়াম অমসুং মালেম পুম্বদা লৈরিবা জিউ ফুরুপকী মীয়ামগী মফমদা রোস হসনাহগী য়াইফ পাউজেল পীজরি‍। অনৌবা চহিসিনা মীপুম খুদিংমক্কী পুন্সিদা ইং—তপ্পা, থাজবা অমসুং মশা মউ ফবা পীনবিবা ওইরসনু‍।
সানা তোবা!”