প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰোছ হাছানাহ উপলক্ষে ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী বেঞ্জামিন নেতায়াঁহুক প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ সম্ভাষণ
02 OCT 2024 5:15PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰোছ হাছানাহ উপলক্ষে ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী বেঞ্জামিন নেতায়াঁহুলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে। ইজৰাইলৰ জনসাধাৰণ আৰু বিশ্ব ইহুদী সম্প্ৰদায়কো তেওঁলোকৰ নতুন বছৰত শুভেচ্ছা জনায় প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে।
“মোৰ বন্ধু প্ৰধানমন্ত্ৰী @netanyahu, ইজৰাইলৰ জনসাধাৰণ আৰু সমগ্ৰ বিশ্বৰ ইহুদী সমুদায়লৈ ৰোছ হাছানাহৰ শুভেচ্ছা যাচিছোঁ। নতুন বছৰে সকলোৰে জীৱনত শান্তি, আশা আৰু সুস্বাস্থ্য কঢ়িয়াই আনক। ছানা টোভা!”

Prime Minister's Office
Prime Minister Modi greets Israel PM Benjamin Netanyahu on occasion of Rosh Hashanah
02 OCT 2024 5:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today wished Prime Minister of Israel Benjamin Netanyahu on occasion of Rosh Hashanah. He also greeted the people of Israel and the Jewish community across the world on their new year.
“Best wishes on Rosh Hashanah to my friend PM @netanyahu, the people of Israel and the Jewish community across the world. May the new year bring peace, hope and good health in everyone’s life.
Shana Tova!”