Prime Minister's Office
Prime Minister lauds 10 years of Swachh Bharat Abhiyan
02 OCT 2024 9:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the completion of 10 years of Swachh Bharat Abhiyan, a momentous collective effort to make India Swachh and ensure improved sanitation facilities.
The Prime Minister posted on X:
“Today, we mark 10 years of Swachh Bharat, a momentous collective effort to make India Swachh and ensure improved sanitation facilities. I salute all those who have worked to make this movement a success!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্বাছ ভারত অভিয়ান চহি ১০ মপুংফারকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 OCT 2024 9:19AM by PIB Imphal
শ্বাছ ভারত অমা ওইহন্নবা অমসুং সেনিতেসনগী খুদোংচাবশিং ফগৎহন্নবা অচৌবা অপুনবা থবক অমা ওইরিবা, শ্বাছ ভারত অভিয়ান চহি ১০ মপুংফারকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঙসি, শ্বাছ ভারত অমা ওইহন্নবা অমসুং সেনিতেসনগী খুদোংচাবশিং ফগৎহন্নবা অচৌবা অপুনবা থবক অমা ওইরিবা, শ্বাছ ভারত অভিয়ান চহি ১০ মপুংফারকপগী থৌরম পাংথোক্লি। ইহৌ অসি মাইপাকপা অমা ওইনবা শরুক য়াখিবা মীওই খুদিংমক ঐনা ইকায়খুম্নবা উৎচরি”।