প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘স্বচ্ছ ভাৰত অভিযান’ৰ ১০টা বছৰক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰশংসা
02 OCT 2024 9:19AM by PIB Guwahati
ভাৰতক স্বচ্ছ কৰি তোলা আৰু উন্নত অনাময় সুবিধা নিশ্চিত কৰাৰ বাবে এক গুৰুত্বপূৰ্ণ সামূহিক প্ৰচেষ্টা- ‘স্বচ্ছ ভাৰত অভিযান’ৰ ১০টা বছৰ সম্পূৰ্ণ হোৱাৰ মুহূৰ্তত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সংশ্লিষ্ট সকলোকে প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"ভাৰতক স্বচ্ছ কৰি তোলা আৰু উন্নত অনাময় সুবিধা নিশ্চিত কৰাৰ বাবে এক গুৰুত্বপূৰ্ণ সামূহিক প্ৰচেষ্টা ‘স্বচ্ছ ভাৰত’ৰ আজি আমি ১০টা বছৰ সম্পূৰ্ণ কৰিছোঁ। এই আন্দোলনক সফল কৰিবলৈ অহোপুৰুষাৰ্থ কৰা সকলোকে মই অভিবাদন জনাইছোঁ!"

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds 10 years of Swachh Bharat Abhiyan
02 OCT 2024 9:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the completion of 10 years of Swachh Bharat Abhiyan, a momentous collective effort to make India Swachh and ensure improved sanitation facilities.
The Prime Minister posted on X:
“Today, we mark 10 years of Swachh Bharat, a momentous collective effort to make India Swachh and ensure improved sanitation facilities. I salute all those who have worked to make this movement a success!”