Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi remembers Lata Mangeshkar on her birth anniversary
28 SEP 2024 9:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi paid tribute to the legendary singer Lata Mangeshkar on her birth anniversary today.
Shri Modi also shared an article reminiscing about his bond with the late singer.
The Prime Minister posted on X:
"Remembering Lata Didi on her birth anniversary. She will always live on in the hearts and minds of people due to her soulful songs.
Lata Didi and I had a special bond. I have been fortunate to receive her affection and blessings."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লতা মঙ্গেস্করবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা নীংশিংখ্রে
28 SEP 2024 9:42AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা শৈশকপা লতা মঙ্গেস্করগী মফমদা ঙসি মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍।
শ্রী মোদীনা লৈখিদ্রবা শৈশকপা অদুগা মহাক্কী লৈনখিবা মরীবু নীংশিংদুনা ইবা আর্তিকল অমসু শেয়র তৌরকখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“ইচে লতাবা মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা নীংশিংলক্লি‍। মহাক মাগী থৱায় পান্বা ঈশৈশিংনা মরম ওইরগা মীয়ামগী থম্মোয় অমসুং পুক্নিং ৱাখলদা মতম পুম্বদা হিংদুনা লৈহৌরগনি‍।
ইচে লতা অমসুং ঐগা অখন্নবা মরী অমা লৈখি‍। মহাক্কী মীনুংশি অমসুং থৌজাল ফংজহৌবা ঐগীদমক্তা লাইবক ফবনি‍।”