ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଲତା ମଙ୍ଗେସକରଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ମନେ ପକାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ
28 SEP 2024 9:42AM by PIB Bhubaneshwar
କିମ୍ବଦନ୍ତୀ ଗାୟିକା ଲତା ମଙ୍ଗେସକରଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜନ୍ମଜୟନ୍ତୀରେ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ରମୋଦୀ । ଗାୟିକାଙ୍କ ସହ ଥିବା ତାଙ୍କର ଗଭୀର ସମ୍ପର୍କକୁମନେ ପକାଇ ସେ ଏକ ଲେଖ ମଧ୍ୟ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
“ଲତା ଦିଦିଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜନ୍ମ ଜୟନ୍ତୀରେ ମନେ ପକାଉଛି ।ତାଙ୍କର ସୁଲଳିତ ଗୀତ ଯୋଗୁ ସେ ସର୍ବଦା ଲୋକଙ୍କ ମନ ଓହୃଦୟରେ ରହିଛନ୍ତି । ଲତା ଦିଦିଙ୍କ ସହ ମୋର ଗଭୀରସମ୍ପର୍କ ଥିଲା । ମୁଁ ତାଙ୍କ ସ୍ନେହ ଓ ଆଶୀର୍ବାଦ ପାଇଭାଗ୍ୟବାନ ଥିଲି ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi remembers Lata Mangeshkar on her birth anniversary
28 SEP 2024 9:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi paid tribute to the legendary singer Lata Mangeshkar on her birth anniversary today.
Shri Modi also shared an article reminiscing about his bond with the late singer.
The Prime Minister posted on X:
"Remembering Lata Didi on her birth anniversary. She will always live on in the hearts and minds of people due to her soulful songs.
Lata Didi and I had a special bond. I have been fortunate to receive her affection and blessings."