Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi announces ex-gratia for victims of bus accident in Tanahun, Nepal
24 AUG 2024 2:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced an ex-gratia for the victims of the bus accident in Tanahun district, Nepal. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased and the injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“The Prime Minister has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased in the mishap in Tanahun district, Nepal. The injured would be given Rs. 50,000.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেপালগী তনাহুন্দা থোকখিবা বস এক্সিদেন্ততা অৱা-অনা তারবশিংদা ক্ষেতি পুরোন পীরগনি লাউথোকখ্রে
24 AUG 2024 2:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেপালগী তনাহুন জিলাদা থোকখিবা বস এক্সিদেন্ততা অৱা-অনা তারবশিংগী মফমদা ক্ষেতি পুরোন পীরগনি লাউথোকখ্রে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংদা পি.এম.এন.আর.এফ.কী মায়কৈদগী লুপা লাক্ষ 2 অমসুং অশোকপশিংগী মফমদা লুপা 50,000গী ক্ষেতি পুরোন পীরগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না থাগৎখিঃ
“প্রধান মন্ত্রীনা নেপালগী তনাহুন জিলাদা থোকখিবা বস এক্সিদেন্ততা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংদা পি.এম.এন.আর.এফ.কী মায়কৈদগী লুপা লাক্ষ 2গী ক্ষেতি পুরোন পীরগনি লাউথোকখ্রে। অশোকপশিংগী মফমদনা লুপা 50,000 পীগনি”।