Prime Minister's Office
Prime Minister meets with Mr. Gawel Lopinski, CEO of Billenium
22 AUG 2024 9:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with Mr. Gawel Lopinski, CEO of Billenium Pvt. Ltd., a prominent Polish IT company with a notable presence in Pune.
During the meeting, Prime Minister highlighted India’s growth story propelled by favourable investment climate and ‘Make in India’ program. He enquired about his expansion plans and mentioned the significant opportunities for business collaboration between India-Poland in the field of new and emerging technologies, AI, cybersecurity and digital economy.
Prime Minister assured Mr. Lopinski of India's commitment to Ease of Doing Business and investment friendly environment.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বিল্লেনিয়মগী সি.ই.ও গাৱেল লোপিনস্কি উনখ্রে
22 AUG 2024 9:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পুনেদা অচৌবা মফম অমা কল্লিবা মমিং লৈরবা পোলিস আই.তি কম্পেনি, বিল্লেনিয়ম প্রাইভেত লিমিতেদকী সি.ই.ও গাৱেল লোপিনস্কি উনখ্রে।
উনবা অদুদা, শেন থাদবদা খুদোংচাবা অমসুং ‘মেক ইন ইন্দিয়া’ থৌরমনা ইথিল পীদুনা ভারতনা চাউখৎলকপগী ৱারি প্রধান মন্ত্রীনা পাউদমখি। কম্পেনি অসি পাকথোক-চাউথোকপগী থৌরাংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা সি.ই.ওদা হংখি অমসুং অনৌবা তেক্নোলোজিশিং, এ.আই, সাইবর সেকুরিতি অমসুং দিজিতেল ইকোনোমিগী লমদা ভারত অমসুং পোলেন্দগী মরক্তা পুন্না ললোন-ইতিক্কী মতেং পীনবগী খুদোংচাবশিং পনখি।
ললোন-ইতিক পাংথোকপা লাইহন্নবা অমসুং শেন থাদবা নুংঙাইনবা ফিবম অমা শেমগৎনবা ভারতনা পায়খৎলিবা থবকশিংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা লোপিনস্কিদা থাজবা পীখি।