ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଲେନିଅମର ସିଇଓ ଶ୍ରୀ ଗାୱେଲ ଲୋପିନସ୍କିଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
22 AUG 2024 9:22PM by PIB Bhubaneswar
ପୁନେରେ ପ୍ରତିଷ୍ଠିତ ପୋଲାଣ୍ଡର ଆଇଟି କମ୍ପାନି ବିଲେନିଅମ ପ୍ରାଇଭେଟ ଲିମିଟେଡର ସିଇଓ ଶ୍ରୀ ଗାୱେଲ ଲୋପିନସ୍କିଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ସାକ୍ଷାତକାର ସମୟରେ ‘ମେକ୍ ଇନ ଇଣ୍ଡିଆ’ ଓ ନିବେଶ ଅନୁକୂଳ ନୀତି ଯୋଗୁ ଭାରତରେ କିପରି ଅଭିବୃଦ୍ଧି ହେଉଛି ତାହା କହିଥିଲେ । ନୂତନ ଏବଂ ଅଭ୍ୟୁତ୍ଥିତ ଟେକ୍ନୋଲୋଜି ଏଆଇ, ସାଇବର ସିକ୍ୟୁରିଟି ଏବଂ ଡିଜିଟାଲ ଇକୋନୋମୀ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଭାରତ ଓ ପୋଲାଣ୍ଡ ମଧ୍ୟରେ ବ୍ୟାବସାୟିକ ସହଯୋଗ ପାଇଁ ସୁବିଧା ଥିବାରୁ କଣ ସମ୍ପ୍ରସାରଣ ହୋଇପାରିବ ସେ ନେଇ ସେ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲେ ।
ଭାରତରେ ଇଜ ଅଫ ଡୁଇଙ୍ଗ ବିଜିନେସ ଏବଂ ନିବେଶ ବନ୍ଧୁତ୍ୱ ପରିବେଶ ପାଇଁ ଶ୍ରୀ ଲୋପିନସ୍କିଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପ୍ରତିଶ୍ରୁତି ଦେଇଥିଲେ ।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets with Mr. Gawel Lopinski, CEO of Billenium
22 AUG 2024 9:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with Mr. Gawel Lopinski, CEO of Billenium Pvt. Ltd., a prominent Polish IT company with a notable presence in Pune.
During the meeting, Prime Minister highlighted India’s growth story propelled by favourable investment climate and ‘Make in India’ program. He enquired about his expansion plans and mentioned the significant opportunities for business collaboration between India-Poland in the field of new and emerging technologies, AI, cybersecurity and digital economy.
Prime Minister assured Mr. Lopinski of India's commitment to Ease of Doing Business and investment friendly environment.