Ministry of Defence
Raksha Mantri to be on an official visit to US from August 23-26, 2024
Shri Rajnath Singh to hold a bilateral meeting with US Secretary of Defence Mr Lloyd Austin
The visit aims to further deepen India-US Comprehensive Global Strategic Partnership
21 AUG 2024 10:01AM by PIB Delhi
Raksha Mantri Shri Rajnath Singh will be undertaking an official visit to US from August 23 to 26, 2024, on the invitation of the US Secretary of Defence Mr Lloyd Austin. During the visit, the Raksha Mantri will hold a bilateral meeting with his US counterpart Secretary Austin. He will also meet the US Assistant to the President for National Security Affairs Mr Jake Sullivan.
The visit comes in the backdrop of the growing momentum in India-US relations and defence engagements at multiple levels. The visit is expected to further deepen and broaden the India-US Comprehensive Global Strategic Partnership.
Shri Rajnath Singh will also chair a high-level roundtable meeting with the US defence industry on the ongoing and future defence collaborations. He will also interact with the Indian community during the visit.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ঙাকশেল মন্ত্রীনা ওগস্ত 23-26, 2024দা USতা ওফিসিএল ওইবা খোঙচৎ অমা চৎকনি
শ্রী রাজনাথ সিংহনা USকী দিফেন্সকী সেক্রেতরী, শ্রী লোয়দ ওস্তিনগা লোয়ননা বাইলেতরেলগী মীফম অমা পাংথোক্কনি
খোঙচৎ অসিনা ভারত-US কম্প্রিহেন্সিব গ্লোবেল স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ হেন্না চেৎশিনহন্নবা পান্দম থম্মি
21 AUG 2024 10:01AM by PIB Imphal
ঙাকশেল মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহনা 2024গী ওগস্ত 23দগী 26 ফাওবা USকী ঙাকশেল মন্ত্রী শ্রী লোয়দ ওস্তিন্না বর্তন তৌরকপদগী USতা ওফিসিএল ওইবা খোঙচৎ অমা চৎকনি। খোঙচৎ অসিগী মনুংদা, ঙাকশেল মন্ত্রীনা মহাক্কী USগী কাউন্তরপার্ত সেক্রেতরী ওস্তিনগা বাইলেতরেলগী ওইবা মীফম অমা পাংথোক্কনি। মহাক্না নেস্নেল সেক্যুরিতী এফিয়র্সকী US এসিস্তেন্ত তু দি প্রসিদেন্ত শ্রী জেক সুলিভানগসু উনগনি।
ভারত- US কী মরীশিং অমসুং তোঙান তোঙানবা থাকশিংদা ঙাকশেলগী থৌদাংশিং হেনগৎলক্লিবা অসিগী তানফমদা খোংচৎ অসি চৎলি। খোঙচৎ অসিনা ভারত US কম্প্রিহেন্সিব গ্লোবেল স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা চেৎশিলহল্লগনি অমসুং পাকথোক চাউথোকহল্লগনি হায়না থাজবা থম্মি।
শ্রী রাজনাথ সিংহনা হৌজিক চত্থরিবা অমসুং তুংগী দিফেন্স কোলাবোরেসনগী মতাংদা US দিফেন্স ইন্দস্ত্রীগা লোয়ননা অৱাংবা থাক্কী রাউন্দ তেবল মীফম অমসু পাংথোক্কনি। মহাক্কী খোঙচৎ মনুংদা মহাক্না ভারত মচাশিংগা ৱারী শানগনি।