Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with President of Austria
10 JUL 2024 9:13PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi called on H.E. Mr. Alexander Van der Bellen, President of Austria in Vienna today. President Van der Bellen congratulated Prime Minister on his historic third term in office.
Prime Minister noted that his visit to Austria at a time when the two countries were celebrating 75 years of their diplomatic ties makes it historic and special. The two leaders discussed bilateral and global issues of mutual interest. They shared thoughts on environmental sustainability and combating global warming. In this regard, the two leaders discussed mutually beneficial opportunities of collaboration in areas such as renewable energy, especially solar, hydro and biofuels. Prime Minister reiterated the invitation to President Van der Bellen to visit India at his convenience.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা ওস্ত্রিয়াগী রাস্ত্রপতিগা উন্নখ্রে
10 JUL 2024 9:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ওস্ত্রিয়াগী ভিএনাদা রাস্ত্রপতি ঐচ.ই. শ্রী অলেকজেন্দর ভান দর বেল্লেনগা উন্নখ্রে। রাস্ত্রপতি ভান দর বেল্লেন্না প্রধান মন্ত্রীবু মহাক্কী পুৱারী ওইরবা অহুমশুবা তর্মগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি।
লৈবাক অনি অসিনা দিপ্লমেসীগী মরী লৈনরকপা চহি 75 মপুং ফাবা মতমদা ওস্ত্রিয়াগী খঙচৎ চৎলিবা অসিনা খোঙচৎ অসিবু অখন্নবা অমদি পুৱারী ওইহল্লে হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি। লুচিংবা অনিনা মান্ননা পুক্নিং চঙবা বাইলেতরেল অমসুং মালেমগী হীরম কয়াদা ৱারী শাখি। মখোয়না অকোয়বগী ফিভম তুং কোইনা চৎহনবা অমসুং গ্লোবেল ৱার্মিংগা মাইয়োক্নবগী মতাংদা ৱারী শাখি। হীরম অসিগা মরী লৈননা, লুচিংবা অনিনা রিন্যুএবল ইনর্জী, অখন্নবা ওইনা সোলর, হাইদ্রো অমসুং বাইওফুএলগুম্বা লমশিংদা তেংবাংনদুনা কান্নবা লৌনবগী ৱাফম খন্নখি। প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি ভান দর বেল্লেন্না মশাগী খুদোংচাবগী মখা পোন্না ভারত্তা লাকপীনবা পাউজেলশু পীখি।