Prime Minister's Office
PM attends Defence Investiture Ceremony-2024 (Phase-1) at Rashtrapati Bhavan
05 JUL 2024 10:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi attended the Defence Investiture Ceremony-2024 (Phase-1) at Rashtrapati Bhavan today.
The Prime Minister posted on X:
“Attended the Defence Investiture Ceremony-2024 (Phase-1) at Rashtrapati Bhavan, where Rashtrapati Ji presented the Gallantry Awards. Our nation is proud of the valour and dedication of our brave soldiers. They exemplify the highest ideals of service and sacrifice. Their courage will always inspire our people.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রপতি ভাবন্দা দিফেন্স ইনভেস্তিচর সেরোমনি-২০২৪(অহানবা তাঙ্কক) শরুক য়াখ্রে
05 JUL 2024 10:01PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী রাস্ত্রপতি ভাবন্দা দিফেন্স ইনভেস্তিচর সেরোমনি-২০২৪(অহানবা তাঙ্কক) শরুক য়াখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“রাস্ত্রপতি জিনা থৌনা ফবগী মনাশিং য়েন্থোকপগী রাস্ত্রপতি ভাবন্দা পাংথোকপা দিফেন্স ইনভেস্তিচর সেরোমনি-২০২৪(অহানবা তাঙ্কক) শরুক য়াখ্রে। ঐখোয়গী থৌনা ফরবা লান্মীশিংগী থৌনা অমসুং কৎথোকপগীদমক ঐখোয়গী লৈবাক্না চাউথোকচরি। মখোয়না লৈবাক্কী থবক তৌবা অমসুং কৎথোকপগী খ্বাইদগী ৱাংবা ফিদমশিংগী খুদম ওইরে। মখোয়গী থৌননা মতম পুম্নমক্তা ঐখোয়গী মীয়াম ইথিল পীগনি”।