ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭବନରେ ରକ୍ଷା ଅଳଙ୍କରଣ ସମାରୋହ - ୨୦୨୪ (ପ୍ରଥମ ପର୍ଯ୍ୟାୟ)ରେ ଯୋଗ ଦେଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
05 JUL 2024 10:01PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭବନରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ରକ୍ଷା ଅଳଙ୍କରଣ ସମାରୋହ -୨୦୨୪(ପ୍ରଥମ ପର୍ଯ୍ୟାୟ)ରେ ଯୋଗ ଦେଲେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
“ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭବନରେ ରକ୍ଷା ଅଳଙ୍କରଣ ସମାରୋହ-୨୦୨୪ (ପ୍ରଥମ ପର୍ଯ୍ୟାୟ)ରେ ଯୋଗ ଦେଲି । ସମାରୋହରେ ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଜୀ ସାହସିକତା ପୁରସ୍କାର ପ୍ରଦାନ କଲେ । ଆମ ସାହସୀ ଯବାନମାନଙ୍କ ବୀରତ୍ୱ ଓ ସମର୍ପଣ ପାଇଁ ଦେଶ ଗର୍ବିତ । ସେବା ଓ ବଳିଦାନର ସର୍ବୋଚ୍ଚ ଉଦାହରଣ ସେମାନେ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଛନ୍ତି । ସେମାନଙ୍କ ବୀରତ୍ୱ ସର୍ବଦା ଆମ ଜନସାଧାରଣଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଇବ” ।

Prime Minister's Office
PM attends Defence Investiture Ceremony-2024 (Phase-1) at Rashtrapati Bhavan
05 JUL 2024 10:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi attended the Defence Investiture Ceremony-2024 (Phase-1) at Rashtrapati Bhavan today.
The Prime Minister posted on X:
“Attended the Defence Investiture Ceremony-2024 (Phase-1) at Rashtrapati Bhavan, where Rashtrapati Ji presented the Gallantry Awards. Our nation is proud of the valour and dedication of our brave soldiers. They exemplify the highest ideals of service and sacrifice. Their courage will always inspire our people.”