Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of veteran TNA leader R. Sampanthan
01 JUL 2024 1:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled demise of veteran TNA leader R. Sampanthan.
Shri Modi said that R. Sampanthan relentlessly pursued a life of peace, security, equality, justice and dignity for the Tamil nationals of Sri Lanka.
In a X post, the Prime Minister said;
“My deepest condolences to the family and friends of veteran TNA leader R. Sampanthan. Will always cherish fond memories of meetings with him. He relentlessly pursued a life of peace, security, equality, justice and dignity for the Tamil nationals of Sri Lanka. He will be deeply missed by his friends and followers in Sri Lanka and India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অহল ওইরবা তি.এন.এ লুচিংবা আর শাম্পান্থন লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
01 JUL 2024 1:00PM by PIB Imphal
অহল ওইরবা তি.এন.এ লুচিংবা আর শাম্পান্থন লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি আর শাম্পান্থন্না শ্রী লঙ্কাদা লৈরিবা তামিলশিংগী শান্তি, সেকুরিতি, মান্নবা, অচুম্বা অমসুং ইকায়খুম্নবা লৈবা পুন্সি অমা লৈনবা হোৎনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
অহল ওইরবা তি.এন.এ লুচিংবা আর শাম্পান্থনগী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপ-মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। মহাক্কা উনখিবা অদু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। শ্রী লঙ্কাদা লৈরিবা তামিলশিংগী শান্তি, সেকুরিতি, মান্নবা, অচুম্বা অমসুং ইকায়খুম্নবা লৈবা পুন্সি অমা লৈনবা মহাক্না হোৎনখি। শ্রী লঙ্কা অমসুং ভারত্তা লৈরিবা মহাক্কী মরুপশিং অমসুং তুংইন্নবশিং মহাক লৈখিদবদা মাঙজরগনি”।