Ministry of Information & Broadcasting
Shri Ashwini Vaishnaw takes charge as Union Minister of Information and Broadcasting
Government committed to serving the people, first Cabinet decision dedicated to poor: Shri Vaishnaw
11 JUN 2024 11:41AM by PIB Delhi
Shri Ashwini Vaishnaw assumed charge as Union Minister of Information and Broadcasting here today. Speaking with media on the occasion Shri Vaishnaw said that the Government led by Prime Minister Shri Narendra Modi is dedicated to the upliftment of poor. The Minister reiterated the Cabinet decision for construction of 3 crore rural and urban houses yesterday and said that the first Cabinet decision on the first day of the Government is devoted to the empowerment of poor. He further stated that the Government will continue to serve the people of the country.
The Minister expressed his gratitude to the Prime Minister for this opportunity to serve as the Minister of Information and Broadcasting.
Shri Vaishnaw was welcomed by Secretary Shri Sanjay Jaju and other senior officials of the Ministry and Media Units under the Ministry.

ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
শ্রী অস্বিনী বৈষ্ণবনা ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিংগী কেন্দ্র মন্ত্রী ওইনা ফম পায়খ্রে
লৈঙাক্না মীয়ামগী থৌগলগীদমক লেপ্লি, অহান্বা মন্ত্রী মন্দলগী ৱারেপ লায়রবশিংগী মফমদা কত্থোকখি: শ্রী বৈষ্ণব
11 JUN 2024 11:41AM by PIB Imphal
শ্রী অস্বিনী বৈষ্ণবনা ঙসি মফমসিদা ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিংগী কেন্দ্র মন্ত্রী ওইইনা ফম লৌখ্রে‍। শ্রী বৈষ্ণবনা থৌরমদুদা মীদিয়াদা ৱা ঙাঙলদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা লৈঙাক অসি লায়রবশিংগী ফীভম ফগৎহন্নবগীদমক খোঙফম চেৎনা লেপ্লি হায়খি‍। মন্ত্রীনা খুঙ্গং অমসুং ময়োল্লমগী য়ুম করোর ৩ শাননবগী ঙরাং মন্ত্রী মন্দলনা লৌখিবা ৱারেপ্পু অমুক হন্না পনখি অমসুং লৈঙাক্কী অহানবা নুমিৎকী অহান্বা মন্ত্রী মন্দলগী ৱারেপ অদু লায়রবশিং মপাঙ্গল হাপ্পদা কত্থোকখি হায়খি‍। লৈঙাক অসিনা লৈবাক মীয়ামগী থৌগল মখা তানা তৌখিগনি হায়না মহাক্না মখা তাখি‍।
ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিংগী মন্ত্রী ওইনা থৌগল তৌননবগী তাঞ্জা অসিগীদমক প্রধান মন্ত্রীগী মফমদা মন্ত্রীনা তৌবিমল খঙবা ফোঙদোকলখি‍।
শ্রী বৈষ্ণবপু সেক্রেতরী শ্রী সঞ্জয় জাজু অমসুং মন্ত্রালয়গী অমদি মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা মীদিয়া য়ুনিৎকী অতৈ মকোক থোংবা থৌমীশিংনা তরাম্না ওকখি‍।