सूचना तथा प्रसारण मन्त्रालय
अश्विनी वैष्णवद्वारा केन्द्रिय सूचना एवं प्रसारण मन्त्रीको कार्यभार ग्रहण
सरकार जनमानसको सेवाका लागि प्रतिबद्ध, क्याबिनेटको प्रथम निर्णय गरीबहरूलाई समर्पित : वैष्णव
11 JUN 2024 11:41AM by PIB Gangtok
केन्द्रिय सूचना एवं प्रसारण मन्त्रीका रूपमा अश्विनी वैष्णवले कार्यभार सम्हालेका छन्। यस अवसरमा मिडियासँग कुरा गर्दै प्रधानमन्त्री नरेन्द्र मोदीको नेतृत्त्वमा रहेको सरकार गरीबहरूको उत्थानका लागि समर्पित रहेको वैष्णवले बताए। क्याबिनेटद्वारा 3 करोड ग्रामीण एवं शहरी घर निर्माणबारे निर्णय दोहोऱ्याउँदै वैष्णवले सरकारको पहिलो दिनको क्याबिनेटको पहिलो निर्णय गरीब सशक्तिकरणको निम्ति समर्पित रहेको बताए। सरकारले देशका जनमानसको निरन्तर सेवा गरिरहने पनि उनले बताए।
सूचना एवं प्रसारण मन्त्रीका रूपमा सेवा गर्न यस अवसरको निम्ति उनले प्रधानमन्त्रीप्रति आभार व्यक्त गरे।
मन्त्रालयका सचिव सञ्जय जाजू अनि मन्त्रालय तथा यस अन्तर्गत मिडिया एकाइका अन्य वरिष्ठ अधिकारीले वैष्णवलाई स्वागत जनाए

Ministry of Information & Broadcasting
Shri Ashwini Vaishnaw takes charge as Union Minister of Information and Broadcasting
Government committed to serving the people, first Cabinet decision dedicated to poor: Shri Vaishnaw
11 JUN 2024 11:41AM by PIB Delhi
Shri Ashwini Vaishnaw assumed charge as Union Minister of Information and Broadcasting here today. Speaking with media on the occasion Shri Vaishnaw said that the Government led by Prime Minister Shri Narendra Modi is dedicated to the upliftment of poor. The Minister reiterated the Cabinet decision for construction of 3 crore rural and urban houses yesterday and said that the first Cabinet decision on the first day of the Government is devoted to the empowerment of poor. He further stated that the Government will continue to serve the people of the country.
The Minister expressed his gratitude to the Prime Minister for this opportunity to serve as the Minister of Information and Broadcasting.
Shri Vaishnaw was welcomed by Secretary Shri Sanjay Jaju and other senior officials of the Ministry and Media Units under the Ministry.