Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Shri Prem Singh Tamang on taking oath as Chief Minister of Sikkim
10 JUN 2024 9:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Prem Singh Tamang on taking oath as Chief Minister of Sikkim.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to Shri @PSTamangGolay on taking oath as the Chief Minister of Sikkim. Wishing him a fruitful tenure and looking forward to working with him for Sikkim's progress.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী প্রেম সিংহ তমাংনা সিক্কিমগী চীফ মিনিস্তর ওইনা ৱাশক লৌখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
10 JUN 2024 9:20PM by PIB Imphal
শ্রী প্রেম সিংহ তমাংনা সিক্কিমগী চীফ মিনিস্তর ওইনা ৱাশক লৌখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রেখ
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“সিক্কিমগী চীফ মিনিস্তর ওইনা ৱাশক লৌখিবদা শ্রী @PSTamangGolay থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহৈ য়ানবা তার্ম অমা ওইনবা য়াইফ-পাউজেল পীজরি অমসুং সিক্কিমগী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক মহাক্কা লোয়ননা থবক তৌমিন্নগনি হায়বগী থাজবা থম্লি”।