প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ছিকিমৰ মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰা শ্ৰী প্ৰেম সিং টামাঙক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 JUN 2024 9:20PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ছিকিমৰ মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰা শ্ৰী প্ৰেম সিং টামাঙক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“ছিকিমৰ মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰা শ্ৰী @PSTamangGolayক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছোঁ। তেওঁ কাৰ্যকালৰ সফলতা কামনা কৰিলো আৰু ছিকিমৰ প্ৰগতিৰ হকে তেওঁৰ সৈতে কাম কৰিবলৈ মই আগ্ৰহী।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Shri Prem Singh Tamang on taking oath as Chief Minister of Sikkim
10 JUN 2024 9:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Prem Singh Tamang on taking oath as Chief Minister of Sikkim.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to Shri @PSTamangGolay on taking oath as the Chief Minister of Sikkim. Wishing him a fruitful tenure and looking forward to working with him for Sikkim's progress.”