Prime Minister's Office
PM congratulates H.E. Mr. Vladimir Putin on his re-election as the President of the Russian Federation
18 MAR 2024 6:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H.E. Mr. Vladimir Putin on his re-election as the President of the Russian Federation. The Prime Minister also emphasized working together to further strengthen the time-tested Special & Privileged Strategic Partnership between India and Russia in the years to come
The Prime Minister posted on X:
“Warm congratulations to H.E. Mr. Vladimir Putin on his re-election as the President of the Russian Federation. Look forward to working together to further strengthen the time-tested Special & Privileged Strategic Partnership between India and Russia in the years to come.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ঐচ.ই. শ্রী ব্লাদিমির পুতিন্না রসিয়ন ফেদরেসনগী অমুক হন্না রাস্ত্রপতি ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
18 MAR 2024 6:35PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.ই. শ্রী ব্লাদিমির পুতিনবু রসিয়ন ফেদরেসনগী অমুক হন্না রাস্ত্রপতি ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা লাক্কদৌরিবা চহিশিংদা ভারত অমসুং রসিয়াগী মরক্তা লৈরিবা মতম শাংলবা স্পেসিএল এন্দ প্রিভিলেজ স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা পুন্না থবক তৌনবসু ফোঙদোকখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“ঐচ.ই. শ্রী ব্লাদিমির পুতিনবু রসিয়ন ফেদরেসনগী অমুক হন্না রাস্ত্রপতি ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। লাক্কদৌরিবা চহিশিংদা ভারত অমসুং রসিয়াগী মরক্তা লৈরিবা মতম শাংলবা স্পেসিএল এন্দ প্রিভিলেজ স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা পুন্না থবক তৌনবা খৌরাংনা ঙাইরি।”