ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଋୁଷିଆର ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭାବେ ପୁନଃ ନିର୍ବାଚିତ ହୋଇଥିବାରୁ ଭ୍ଲାଦିମିର୍ ପୁଟିନ୍ଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
18 MAR 2024 6:35PM by PIB Bhubaneswar
ରୁଷିଆର ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭାବରେ ପୁ୍ଣି ଥରେ ନିର୍ବାଚିତ ହୋଇଥିବାରୁ ଭ୍ଲାଦିମିର୍ ପୁଟିନ୍ଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦି ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି। ଆଗାମୀ ବର୍ଷମାନଙ୍କରେ ଭାରତ ଓ ରୁଷ୍ ମଧ୍ଯରେ ସମୟ-ସାମୟିକ ସ୍ବତନ୍ର ଏବଂ ବିଶେଷ ରଣନୈତିକ ଭାଗିଦାରୀକୁ ଅଧିକ ସୁଦୃଢ଼ କରିବା କ୍ଷେତ୍ରରେ ମିଳିତ ଭାବରେ କାର୍ଯ୍ୟ କରିବା ଉପରେ ମଧ୍ଯ ପ୍ରଧାନମନ୍ରୀ ଗୁରୁତ୍ବାରୋପ କରିଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
“ରୁଷିଆର ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭାବରେ ପୁଣି ନିର୍ବାଚିତ ହୋଇଥିବାରୁ ମହାମହିମ ଭ୍ଲାଦିମିର୍ ପୁଟିନ୍ଙ୍କୁ ହାଦ୍ର୍ଧିକ ଅଭିନନ୍ଦନ। ଆଗାମୀ ବର୍ଷମାନଙ୍କରେ ଭାରତ ଏବଂ ରୁଷ୍ ମଧ୍ଯରେ ସମୟ-ସାମୟିକ ସ୍ବତନ୍ର ଓ ବିଶେଷ ରଣନୈତିକ ଭାଗିଦାରୀକୁ ଅଧିକ ସୁଦୃଢ଼ କରିବା କ୍ଷେତ୍ରରେ ମିଳିତ ଭାବରେ କାର୍ଯ୍ୟ କରିବା ପାଇଁ ଉତ୍ସାାହିତ ଅଛି।”

Prime Minister's Office
PM congratulates H.E. Mr. Vladimir Putin on his re-election as the President of the Russian Federation
18 MAR 2024 6:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H.E. Mr. Vladimir Putin on his re-election as the President of the Russian Federation. The Prime Minister also emphasized working together to further strengthen the time-tested Special & Privileged Strategic Partnership between India and Russia in the years to come
The Prime Minister posted on X:
“Warm congratulations to H.E. Mr. Vladimir Putin on his re-election as the President of the Russian Federation. Look forward to working together to further strengthen the time-tested Special & Privileged Strategic Partnership between India and Russia in the years to come.”