Prime Minister's Office
PM hails Mission Divyastra, the first flight test of indigenously developed Agni-5 missile with Multiple Independently Targetable Re-entry Vehicle (MIRV)
11 MAR 2024 6:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today praised DRDO scientists for Mission Divyastra, the first flight test of indigenously developed Agni-5 missile with Multiple Independently Targetable Re-entry Vehicle (MIRV) technology.
The Prime Minister posted on X :
"Proud of our DRDO scientists for Mission Divyastra, the first flight test of indigenously developed Agni-5 missile with Multiple Independently Targetable Re-entry Vehicle (MIRV) technology."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘মিছন দিব্যাষ্ট্ৰ’ৰ প্ৰশংসা কৰে যি মাল্টিপল ইণ্ডিপেণ্ডেণ্টলি টাৰ্গেটেবল ৰি-এণ্ট্ৰি ভেহিকল (MIRV)ৰে সজ্জিত থলুৱাভাৱে নিৰ্মিত অগ্নি-৫ ক্ষেপণাস্ত্ৰৰ প্ৰথম উৰণ পৰীক্ষা
11 MAR 2024 6:56PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ‘মিছন দিব্যাষ্ট্ৰ’ৰ বাবে ডিআৰডিঅ’ৰ বিজ্ঞানীসকলক প্ৰশংসা কৰে যি মাল্টিপল ইণ্ডিপেণ্ডেণ্টলি টাৰ্গেটেবল ৰি-এণ্ট্ৰি ভেহিকল (এমআইআৰভি) প্ৰযুক্তিৰে সজ্জিত থলুৱাভাৱে নিৰ্মিত অগ্নি-৫ ক্ষেপণাস্ত্ৰৰ প্ৰথম উৰণ পৰীক্ষা।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত পোষ্ট কৰিছে:
"মিছন দিব্যাষ্ট্ৰৰ বাবে আমাৰ ডিআৰডিঅ’ৰ বিজ্ঞানীসকলক লৈ গৌৰৱান্বিত, যিটো হৈছে মাল্টিপল ইণ্ডিপেণ্ডেণ্টলি টাৰ্গেটেবল ৰি-এণ্ট্ৰি ভেহিকল (এমআইআৰভি) প্ৰযুক্তিৰে সজ্জিত থলুৱাভাৱে নিৰ্মিত অগ্নি-৫ মিছাইলৰ প্ৰথম উৰণ পৰীক্ষা।"