প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মল্তিপল ইন্দিপেন্দেন্তলি তার্গেতেবল রি-ইন্ত্রি ভেহিকল(এম আই আর ভি)গা লোয়ননা লৈবাক অসিনা মশানা শাজবা অগ্নি-৫গী অহানবা ফ্লাইত তেস্ত মিসন দিভ্যাস্ত্রা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
11 MAR 2024 6:56PM by PIB Imphal
মল্তিপল ইন্দিপেন্দেন্তলি তার্গেতেবল রি-ইন্ত্রি ভেহিকল(এম আই আর ভি)গা লোয়ননা লৈবাক অসিনা মশানা শাজবা অগ্নি-৫গী অহানবা ফ্লাইত তেস্ত মিসন দিভ্যাস্ত্রাগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দি.আর.দি.ওগী সাইন্তিস্তশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মল্তিপল ইন্দিপেন্দেন্তলি তার্গেতেবল রি-ইন্ত্রি ভেহিকল(এম আই আর ভি)গা লোয়ননা লৈবাক অসিনা মশানা শাজবা অগ্নি-৫গী অহানবা ফ্লাইত তেস্ত মিসন দিভ্যাস্ত্রাগীদমক ঐখোয়গী দি.আর.দি.ও সাইন্তিস্তশিংগীদমক চাউথোকচবা ফাওরি”।

Prime Minister's Office
PM hails Mission Divyastra, the first flight test of indigenously developed Agni-5 missile with Multiple Independently Targetable Re-entry Vehicle (MIRV)
11 MAR 2024 6:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today praised DRDO scientists for Mission Divyastra, the first flight test of indigenously developed Agni-5 missile with Multiple Independently Targetable Re-entry Vehicle (MIRV) technology.
The Prime Minister posted on X :
"Proud of our DRDO scientists for Mission Divyastra, the first flight test of indigenously developed Agni-5 missile with Multiple Independently Targetable Re-entry Vehicle (MIRV) technology."