Prime Minister's Office
PM meets former Tamil Nadu minister Dr HV Hande
04 MAR 2024 11:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today met former minister in the Tamil Nadu Government Dr HV Hande.
The Prime Minister posted on X:
"Dr. HV Hande, respected statesman, intellectual and former Minister in the Tamil Nadu Government came to bless me at the public meeting in Chennai. I am grateful to him and told him that we will keep working to build a Viksit Bharat."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তামিল নাদুগী হান্নগী মিনিস্তর দোক্তর ঐচ.ভি হান্দে উনখ্রে
04 MAR 2024 11:15PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তামিল নাদু সরকারগী হান্নগী মিনিস্তর দোক্তর ঐচ.ভি হান্দে উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“তামিল নাদু সরকারগী হান্নগী মিনিস্তর, ইকায়খুম্নরবা রাজনিতিৱালা, পন্দিৎ দোক্তর ঐচ.ভি হান্দে চেন্নাইদা পাংথোকপা থৌরম অমদা ঐঙোন্দা বর পীবা লাকখি। ঐনা মহাক্কী মফমদা তৌবীমল খঙবা উৎচরি অমসুং বিকসিত ভারত অমা শেমগৎনবা ঐখোয় থবক তৌগনি হায়না মহাক্কী মফমদা ফোঙদোকখি”।