Prime Minister's Office
Centre is committed to internationalisation goals for our educational institutions: PM
13 FEB 2024 12:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today shared an op-ed penned by Union Education Minister Shri Dharmendra Pradhan.
He said his government is committed to the internationalisation goals for our educational institutions as outlined in the National Education Policy.
The Prime Minister posted on X:
"Our government is committed to the internationalisation goals for our educational institutions, as outlined under the NEP. The IIT-Delhi Abu Dhabi campus and the IIT-Madras Zanzibar campus underscore this commitment. Union Education Minister, Shri Dharmendra Pradhan Ji, shares this sentiment in his article."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়গী মহৈলোয়শঙশিংগী পান্দমশিং মালেমগী থাকশিং য়ৌহন্নবা সরকারনা থবক পায়খৎলে: প্রধান মন্ত্রী
13 FEB 2024 12:36PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুনিয়ন ইজুকেসন মিনিস্তর শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধান্না ইবা ওফ-ইদ অমা সিয়ার তৌখ্রে।
মহাক্না হায়খি নেসনেল ইজুকেসন পোলিসদা পনখিবা মতুংইন্না ঐখোয়গী মহৈলোয়শঙশিংগী পান্দমশিং মালেমগী থাকশিং য়ৌহন্নবা মহাক্কী সরকারনা থবক পায়খৎলে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“নেসনেল ইজুকেসন পোলিসদা পনখিবা মতুংইন্না ঐখোয়গী মহৈলোয়শঙশিংগী পান্দমশিং মালেমগী থাকশিং য়ৌহন্নবা মহাক্কী সরকারনা থবক পায়খৎলে। আই.আই.তি-দেল্লি অবু ধাবী কেম্পস অমসুং আই.আই.তি-মাদ্রাস জনজিবার কম্পেস মসিগী থাজবা অসি থবক ওইনা পাংথোক্লে। য়ুনিয়ন ইজুকেসন মিনিস্তর শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধান জিনা মসিগী ৱাখল্লোন অসি মহাক্কী আর্তিকলদা ফোঙদোকখি”।