Prime Minister's Office
PM underlines impact of educational reforms for women empowerment
27 JAN 2024 8:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, underlined the impact of educational reforms for empowering women.
Sharing a post by Union Minister for Education and Skill Development & Entrepreneurship, Shri Dharmendra Pradhan, he said these reforms will further gender equality and women-led development across all sectors.
The Prime Minister posted on X:
"The impact of our educational reforms is truly transformative, particularly in empowering our Nari Shakti. This will further gender equality and women-led development across all sectors."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপীশিং শক্তি পীবদা লাইরিক-লাইশুগী অওনবগীশিংগী কান্নবগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে
27 JAN 2024 8:08PM by PIB Imphal
নুপীশিং শক্তি পীবদা লাইরিক-লাইশুগী অওনবগীশিংগী কান্নবগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোঙদোকখ্রে।
ইজুকেসন অমসুং স্কিল দিবলপমেন্ত অমসুং ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিপকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধানগী পোস্ত অমা সিয়ার তৌরদুনা, মহাক্না হায়খি হায়রিবা অওনবশিং অসিনা মখা তানা নুপা-নুপী থোং মান্নবা পুরক্কনি অমসুং হিরম খুদিংমক্তা নুপীশিংনা মাঙজিল থাদুনা চাউখৎপা পুরক্কনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঐখোয়গী লাইরিক-লাইশুগী অওনবশিং অসিনা তশেংনা ঐখোয়গী নারী শক্তিদা অওনবা পুরক্লে। মসিনা মখা তানা নুপা-নুপী থোং মান্নবা পুরক্কনি অমসুং হিরম খুদিংমক্তা নুপীশিংনা মাঙজিল থাদুনা চাউখৎপা পুরক্কনি”।