প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মহিলাৰ সৱলীকৰণৰ বাবে শৈক্ষিক সংস্কাৰৰ প্ৰভাৱ প্ৰসংগত গুৰুত্ব আৰোপ কৰে
27 JAN 2024 8:08PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মহিলাসকলক শক্তিসমৃদ্ধ কৰাৰ বাবে শৈক্ষিক সংস্কাৰৰ প্ৰভাৱ প্ৰসংগত গুৰুত্ব আৰোপ কৰে।
কেন্দ্ৰীয় শিক্ষা আৰু দক্ষতা বিকাশ তথা উদ্যোগমন্ত্ৰী শ্ৰী ধৰ্মেন্দ্ৰ প্ৰধানৰ এটা ‘পোষ্ট’ ‘শ্বেয়াৰ’ কৰি তেওঁ কয় যে এই সংস্কাৰসমূহে সকলো ক্ষেত্ৰতে লিংগ সমতা আৰু মহিলা নেতৃত্বাধীন উন্নয়নক অধিক আগবঢ়াই নিব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’-ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"আমাৰ শৈক্ষিক সংস্কাৰৰ প্ৰভাৱ প্ৰকৃতাৰ্থতে পৰিৱৰ্তনশীল, বিশেষকৈ আমাৰ নাৰী শক্তিক শক্তিসমৃদ্ধ কৰাৰ ক্ষেত্ৰত। ইয়াৰ ফলত সকলো ক্ষেত্ৰতে লিংগ সমতা আৰু মহিলা নেতৃত্বাধীন বিকাশ সম্ভৱ হ'ব।"

Prime Minister's Office
PM underlines impact of educational reforms for women empowerment
27 JAN 2024 8:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, underlined the impact of educational reforms for empowering women.
Sharing a post by Union Minister for Education and Skill Development & Entrepreneurship, Shri Dharmendra Pradhan, he said these reforms will further gender equality and women-led development across all sectors.
The Prime Minister posted on X:
"The impact of our educational reforms is truly transformative, particularly in empowering our Nari Shakti. This will further gender equality and women-led development across all sectors."