Prime Minister's Office
PM thanks Nepal PM for Republic Day wishes
26 JAN 2024 11:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, thanked Prime Minister of Nepal Pushpa Kamal Dahal for warm wishes on the occasion of Republic Day today.
He was replying to a post by Dahal.
The Prime Minister posted on X:
"Thank you Pushpa Kamal Dahal for your Republic Day wishes. India cherishes the longstanding friendship with Nepal."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গনতন্ত্র দিবসকী য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা নেপালগী প্রধান মন্ত্রী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
26 JAN 2024 11:02PM by PIB Imphal
ঙসি গনতন্ত্র দিবসকী য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেপালগী প্রধান মন্ত্রী পুস্পা কমল দাহাল থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
দাহালগী পোস্ত অমা মহাক্না পাউখুম পীখি।
“অদোমগী য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী পুস্পা কমল দাহাল থাগৎপা ফোঙদোকচরি। চহি কয়া কুইরবা নেপালগা লৈনবা মরুপ-মপাং ওইবা মরী ভারতনা লুম্না লৌরি”।