প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গণৰাজ্য দিৱসৰ শুভেচ্ছাৰ বাবে নেপালৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীক ধন্যবাদ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
26 JAN 2024 11:02PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি গণৰাজ্য দিৱস উপলক্ষে শুভেচ্ছা জ্ঞাপনৰ বাবে নেপালৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী পুষ্প কমল দাহলক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।
তেওঁ দাহালৰ এটা পোষ্টৰ উত্তৰ দি আছিল।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছেঃ
"গণৰাজ্য দিৱসৰ শুভেচ্ছাৰ বাবে পুষ্পা কমল দাহালক ধন্যবাদ জনাইছো। ভাৰতে নেপালৰ সৈতে দীৰ্ঘদিনীয়া বন্ধুত্বক মূল্য দিয়ে।

Prime Minister's Office
PM thanks Nepal PM for Republic Day wishes
26 JAN 2024 11:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, thanked Prime Minister of Nepal Pushpa Kamal Dahal for warm wishes on the occasion of Republic Day today.
He was replying to a post by Dahal.
The Prime Minister posted on X:
"Thank you Pushpa Kamal Dahal for your Republic Day wishes. India cherishes the longstanding friendship with Nepal."